top of page
Mona Stensholdt på tur i fjellene i Bø i Vesterålen

M0NA STENSHOLDT

"Hei! Jeg heter Mona Stensholdt, og jeg er en kreativ sjel med lidenskap for design og kunst. Min reise innenfor kreative felt begynte ved Westerdals Reklameskole, hvor jeg fikk solid kunnskap om markedsføring og design. Etterpå fulgte jeg min interesse for kunst ved Asker Kunstfagskole, hvor jeg utforsket ulike teknikker og uttrykksformer.

For tiden jobber jeg som designer hos Hurra Design (hurradesign.no), hvor jeg har gleden av å bidra til spennende prosjekter og skape visuelt tiltalende løsninger for våre kunder. Hos Hurra Design får jeg utfordre meg selv og utvikle mine ferdigheter.

I tillegg til min profesjonelle karriere er jeg også opptatt av kunst. Som kunstner utforsker jeg ulike temaer og uttrykksformer gjennom mine verk, og jeg er stolt over å kunne vise frem mine kreasjoner på min nettside monastensholdt.no.

Gjennom min utdannelse og erfaringer har jeg opparbeidet meg en solid forståelse for både design og kunst, og jeg er alltid på utkikk etter nye muligheter til å utforske og utvikle meg selv innenfor disse feltene. Jeg er opptatt av å skape meningsfulle og inspirerende visuelle opplevelser, og jeg ser frem til å fortsette min reise som både designer og kunstner."

KONTAKT MEG

Emaljekopp med motivet nisse malt av Mona Stensholdt

FINN DIN EMALJEKOPP

Emaljekopp med motivet spurv malt av Mona Stensholdt

Emaljekopper med akvareller av Mona Stensholdt er den perfekte kombinasjonen av kunst og funksjonalitet. Enten du er en kaffekjæreste, friluftsentusiast eller bare elsker vakre ting. Tekst på baksiden er valgfritt og gir emaljekoppen et personlig preg.

 

Perfekt minne eller gave til alle anledninger.

bottom of page